Trei moduri usoare de a iti face sanii mai mari

marirea sanilor exercitii acasa

Imagineaza-ti ca ai corpul ideal – chipul unui inger, un corp perfect in orice fel. Un set de sani mici ar putea fi un necaz adevarat. Visul de a mari sanii in mod natural nu se intampla imediat, spre deosebire de multe operatii de marire a sanilor care au un efect imediat.

Dar motivul principal care castiga atentia fetelor si le face sa foloseasca acest tip de metode este lipsa de riscuri si siguranta intregii proceduri – spre deosebire de cicatricile si masurile invazive ale operatiilor de marire a sanilor.Aici ai trei metode usoare pentru a iti face sanii mai mari:

1) Antrenamentele si exercitiile fizice

Miscarea, precum flotarile si ridicarea greutatilor pot ajuta la cresterea muschiului pectoral, care se afla sub san. In schimb, acest lucru va duce la dezvoltarea sanilor si le va da un aspect mai ferm si mai plin. Desi asemenea exercitii in multe cazuri sunt considerate ca fiind o parte integrala a yoga, daca faci prea multe astfel de exercitii, o sa obtii niste maini si un corp mai musculos, care ar putea sa submineze dezvoltarea sanilor.

2) Suplimentele pentru marirea sanilor din plante

Acestea sunt printre cele mai eficiente metode pentru a obtine sani mai mari. Unele din produsele pe baza de plante care sunt disponibile pe piata vor ajuta la productia unor hormoni precum estrogenul. Un exemplu de asemenea planta este Pueraria Mirifica. Eficienta acestei plante ajuta la dezvoltarea sanilor prin favorizarea formarii unor celule noi. Luand suplimentele din plantele potrivite, o sa observi o diferenta notabila la cateva luni dupa ce ai inceput sa le folosesti.

3) Creme pentru marirea sanilor si alte suplimente naturale

Suplimentele naturale pentru marirea asanilor, cremele si alte chestii asemanatoare faciliteaza marirea naturala a sanilor. Utilizarea cremelor pentru marirea sanilor ar trebui facuta cu atentie si rabdare, pentru ca da cele mai bune rezultate. Din acest motiv, ar trebui sa aplici putina crema pe varfurile degetelor si sa iti masezi incet sanii. Folosirea unei presiuni prea mari poate face ca aceasta incrcare sa fie o cauza pierduta, in timp ce intregul scop poate sa nu fie indeplinit daca folosesti prea putina crema. Din acest motiv, iti trebuie cateva incercari pentru a obtine rezultatele perfecte in timp.

In afara de aceste tehnici de marire naturala a sanilor, implanturile mamare si operatiile plastice ar putea fi de ajutor. Dar daca vrei sa te feresti de bisturiu, atunci aceste metode de marire naturala a sanilor sunt ceea ce iti trebuie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*