Bioderma Sebium Mat Control – Review Complet

Bioderma-Sebium-Mat-Control

Bună, draga mea! De curând, în rutina mea de îngrijire a intrat un nou produs Bioderma. Am un ten gras, și chiar dacă am trecut demult timp de adolescență, din când în când îmi mai apar coșuri.

Știu că multe dintre voi, vă confruntați cu această problemă, de aceea tenul gras-mixt are nevoie de produse potrivite. Apa micelară Sebium H20 și Sebium MAT Control de la Bioderma fac echipă bună împreună pentru un ten gras.

Puteți găsi recenzia apei micelare Sebium H20 aici.

SEBIUM MAT CONTROL

  • Sebium MAT Control este un produs hidratant matifiant cu efect imediat și rezultate de durată pentru un ten perfect, grație tehnologiei “Matt & Smooth”.
  • Controlează biologic excesul de sebum (zinc, vitamin B6), rafinează textura pielii și micșorează porii (ingrediente active keratolitice si astringente), limitează apariția imperfecțiunilor (Complex Brevetat Fluidactiv).
  • Complexul brevetat Fluidactiv™ reglează calitatea sebumului, prevenind astfel obturarea porilor, una dintre cauzele apariției imperfecțiunilor.
  • Tratamentul matifiant hidratant
  • Această tehnologie „Matt & Smooth” cu acțiune imediată și eficacitate timp de 8 ore: hidratează, matifiază și îmbunătățește aspectul pielii datorită texturii corectoare de ultimă generație. Complexul brevetat Fluidactiv™ reglează calitatea sebumului, prevenind astfel obturarea porilor, una dintre cauzele apariției imperfecțiunilor.

Unele produse pentru ten gras blochează porii, și astfel acneea revine peste puțin timp, Sebium Mat Control reglează sebumul, dar nu obturează porii. Eu am folosit produsul o dată pe zi, dimineața pe tenul curățat în prealabil cu apa micelară din aceeași gamă. Îmi place că tenul nu mai este lucios, că își menține efectul de matifiere destul de mult timp. Mie mi se mai înroșește tenul, dar micile imperfecțiuni nu mai sunt așa de vizibile. Nu usucă tenul, îi oferă hidratarea de care are nevoie. E un produs care se poate folosi și ca bază de machiaj, sub fondul de ten. Conține Zinc, un ingredient ideal pentru lupta contra acneei.

E un produs ideal pentru adolescente, dar și pentru femeile care au un ten mixt-gras, pentru a ține sub control problemele legate de sebum, acnee și imperfecțiuni. Este indicat inclusiv pentru tenul sensibil.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*