Șampon și balsam natural Herbaris – Recenzie. De ce să în încerci?

herbalis-sampon-review

Hello, gorgeous! Părul meu a trecut prin numeroase vopsiri, mă vopsesc cam de prin liceu și constat că are perioade când nu e în cea mai bună formă. Cred că stresul își spune cuvântul, și uite așa din când în când părul arată ca o mătură. În ultima perioadă, am încercat produse naturale pentru părul meu de la Herbaris.

Șamponul și balsamul au ingrediente 100% naturale, fără chimicale care fac mai mult rău decât bine.

Ingredientul cheie în produsele cosmetice Herbaris este apa. Apa Aur’a este cea mai bună apă naturală din Romania, îmbogatită natural cu particule de aur şi argint – recunoscută și premiată cu cea mai importanta distincţie în domeniu – Superior Taste Award 2016 cu trei stele, la Bruxelles, din cadrul Institutului Internaţional de Gust şi Calitate.

Șampon natural cu propolis pentru păr normal

Baza de șampon natural se face cu uleiuri  naturale saponificate cu leșie din cenușă și sare de mare, oferind volum părului. Propolisul, uleiul de mango, infuzia de alge, keratina, proteinele vegetale și uleiurile esențiale antioxidante și antimicotice indepărtează celulele moarte și murdăria, lăsând in urmă un păr ce va mirosi a proaspăt și curat.

Am observat că trebuie pusă o cantitate mai mare de șampon, pentru că nu face suficientă spumă. Am mai observat acest lucru și la alte șampoane din ingrediente naturale, bănuiesc că lipsa chimicalelor e motivul. Ce mi-a plăcut e faptul că am simțit părul mătăsos din timpul spălării.

După uscare, părul se simte la fel de moale, de mătăsos, ușor de pieptănat. Acest șampon nu conține apă distilată, ci apă cu particule de aur și argint, care este bogată în Calciu, Magneziu,Oxigen, Hidrogen și alte minerale.

Este un șampon hidratant, care are în componență multe uleiuri vegetale ca shea, cocos, jojoba, ricin, keratină. Este chiar aș spune eu un cocktail de vitamine, minerale, benefice pentru păr. Rezultatele se văd, ceea ce am remarcat eu până acum este un păr foarte mătăsos și hidratat.

Ingrediente

Apă AUR’A, unturi și uleiuri naturale (shea, cacao, cocos, jojoba, ricin, sâmburi de struguri) saponificate, active pentru păr normal (propolis, ulei de mango, infuzie de alge, keratină, proteine vegetale, ulei de gălbenele), uleiuri esentiale de  salvie, tea tree, rozmarin, ylang-ylang, mentă, scorțișoară, conservant Ecocert.

Balsam natural fără clătire pentru toate tipurile de păr

Balsamul natural fără clătire Herbaris, este un tratament delicat ce în timp închide cuticulele si ajută la menținerea hidratării naturale. Are proprietatea de a îmbunătății natural alinierea firelor de păr si de a reduce frecarea („electrizarea”) lor.

Fără folosirea siliconului, propilenglicolului sau glicerinei este bogat în factori naturali de hidratare si keratină vegetală, îmbunătățind alunecarea părului. Îmbogățit cu argilă albă, extract de arnică, ulei de germeni de grâu, antioxidanți, si vitamina E, acest balsam nu îngreunează părul lăsându-l hrănit si mătăsos.

Balsamul se aplică pe părul uscat, după spălarea în prealabil cu șamponul natural. Eu l-am aplicat pe toată lungimea părului, dar evitând zona rădăcinilor.

Nu necesită clătire, ceea ce e foarte bine, eventual se poate usca cu uscătorul ca ingredientele să intre mai bine în structura firului de păr. Am remarcat că într-adevăr face părul foarte mătăsos, fără a-l îngreuna, în plus îi dă o aromă foarte fresh, naturală. C

onține multe ingrediente hidratante, cum sunt keratina, vitamina E, ulei de germeni de grâu. Nu îngrașă părul. Balsamul este indicat pentru toate tipurile de păr.

În concluzie, îmi plac aceste produse Herbaris , au ingrediente naturale, lucru cam rar în ziua de azi, când totul e plin de chimicale. Produsele încercate de mine își fac treaba, lasă părul mătăsos și foarte hidratat, deci cu siguranță le voi recomanda.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*