De ce ne place Milla Jovovich

milla

Lumea modelelor frumoase si cunoscute a facut de fiecare data senzatie si aparitii care de care mai interesante si etravagante.

Milla Jovovich este una dintre aceste aparitii, care desi si-a inceput cariera in lumea modei, a inregistrat un succes nebun in actorie, lucru care i-a adus faima si renume in lumea intreaga.
Milla Jovovich s-a nascut in Kiev, in decmebrie, anul 1975. In anul 1981 parintii ei au emigrat in LA, insa casnicia parintilor nu a durat foarte mult, Milla ramanand in grija mamei de la varsta de 10 ani. Inca din copilarie, Milla visa sa devina actrita, la fel ca mama ei, care a inscris-o pe aceasta la scoala de balet si muzica, unde a urmat si cateva cursuri de actorie.

Frumusetea ei izbitoare au facut-o sa devina imaginea de la Revlon, la o varsta destul de frageda, lucru care a propulsat-o in topul celor mai frumoase adolescente. Rolul care a facut-o celebra ramane cel din Intoarcerea la laguna albastra din anul 1991. Al cincilea element din anul 1997 a marcat maturizarea si trecerea la alt nivel al Millei, urmand ca in anii urmatori sa obtina rolul principal in peliculaResident Evil.

Cu toate astea, Milla a fost vesnic indragostita de lumea modei si a cochetat cat a putut cu aceasta lume, devenind partener de afaceri cu o buna prietena, Carmen Hawk, alaturi de care a lansat o linie haute couture care a inregistrat un succes si cateva incasari consistente.

Milla vorbeste foarte bine limba rusa, franceza si engleza, a facut arte martiale in copilarie si practica Jiu-Jitsu Brazilian. In anul 2005, Milla a obtinut locul 98 la topul realizat de revista FHM, si anume, cea mai sexi femeie din lume.

Daca nu ar fi cochetat cu lumea filmului si a modei, Milla declara ca si-ar fi dorit sa urmeze cursurile facultatii de medicina, specializarea Chirurgie. Adevarul e ca..i-ar fi stat bine frumoasei Milla in halat alb si cu bisturiul in mana.

Pasiunea catre medicina i se trage de la tatal ei, care este de profesie pediatru si care a incercat de cand aceasta era mica sa-i faca “cunostinta” cu termenii medicali si cu instrumentele medicale.
Bine ca nu a reusit, altfel nu am mai fi putut admira talentul actoricesc si sarmul frumoasei Milla pe micile si marile ecrane.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*