Cele mai bine imbracate vedete ale momentului

vedete-imbracate-bine

O revista americana a intocmit de curand topul celor mai bine imbracate vedete de la Hollywood si a analizat vestimentatia pe care acestea au adoptat-o la ultimele lor aparitii in public, in lumina refletoarelor.
1. Naomi Watts
Naomi s-a mandrit cu un look din anii ’40 la New York la premiera filmului ” Nine” acolo unde a purtat o rochie din matase de la Marchesa. Si-a accesorizat rochia cu pantofi Christian Louboutin.
2. Penelope Cruz
Penelope a furat privirile tuturor in rochia ei de la Chanel la premierea din New York a filmului ” Nine” . A purtat cercei de la Chopard ceea ce a facut ca rochia ei sa arate si mai bine.
3. Blake Lively
Blake a purtat o mini- rochie Dolce&Gabbana la premiera filmului ” Sherlock Holmes” din New York. A purtat pantofi Christian Louboutin.
4. Marion Cotillard
Pentru premiera filmului ” Nine” din New York a optat pentru o rochie alba glamorous de la Christian Dior.
5. Mariah Carey
De la Palm Springs International Film Festival Awards Gala Maria a ales o rochie neagra stramta Herve Leger by Max Azria. A purtat de asemenea un bolero si multe diamante pentru a desavarsi acest look de seara extrem de elegant.
6. Kate Hudson
La premierea din New York a filmului ” Nine”, Kate a aparut purtat o rochie cu trena de la Chanel. A accesorizat-o cu cateva bijuterii de la Chopard si Stephen Russell.
Acestea sunt cele 6 vedete pe care specialistii de moda le-au admirat pentru felul in care se imbraca de fiecare data cand apar in fata publicului.

Cea mai controversata colectie a anului, Barbie Funeral, vine la Salonul Profesionist al Industriei Modei

O prezenta surprinzatoare la Salonul RFTB din aceasta toamna, designerul Zsolt Popa din Satu Mare a decis sa isi prezinte controversata colectie chiar in fata celor care l-au contestat – mass media centrala.

Oameni de presa, psihologi, educatori si-au reunite fortele in emisiuni TV, articole de presa, comentarii pentru a contesta o propunere a modei din acest sezon care a avut loc in nordul tarii: colectia “Barbie Funeral” by Zsolt Popa. Designerul satmarean a abordat in colectia sa o tema mai putin obisnuita in Romania– BDSM-ul – o tema ajunsa in mainstream datorita bestsellerului “Cinzeci de umbre ale lui Grey” – “Fifty Shades of Grey” un roman de dragoste si erotism aparut in 2011 care a bulversat piata literaturii universale.

Zolt Popa a refuzat constant sa dea explicatii presei, dar a hotarat sa isi supuna colectia testului suprem: piata. De aceea a decis sa isi aduca creatiile la RFTB, salonul profesionst al industriei modei pentru a vedea care este reactia publicului de specialitate fata de propunerile sale vestimentare.

Va invitam deci la editia de toamna a RFTB-ului pentru a viziona “Barbie Funeral” by ZSolt Popa.

Editia de toamna a salonului profesionist al industriei modei – RFTB – Romania Fashion Trends & Brands – se va desfasura in perioada 14 – 16 octombrie, in centrul capitalei, la Complexul Crystal Palace Ballrooms!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*