Samsung RB30J3100SA/EF acolo unde trebuie

Samsung RB30J3100SA EF

Pentru multi alegerea unui nou electrocasnic poate fi o provocare dar poate fi in acelasi timp si un motiv de bucurie nu neaparat unul de intristare din cauza ca un model mai vechi s-a stricat. Trebuie insa ca in cazul oricarei alegeri sa se acorde o atentie sporita acelor caracteristici ce se pot plia pe langa ceea ce aveti voi nevoie. Se poate intampla ca in momentul in care cautati sau vreti sa alegeti un frigorific sa dati si peste un model Samsung RB30J3100SA/EF insa alegerea sa se poate situa in ceea ce inseamna gama potrivita pentru o varietate de bucatarii.

Samsung RB30J3100SA EF

Un model de incredere poate fi cu siguranta unul Samsung RB30J3100SA/EF iar asta pentru ca se bazeaza pe o istorie foarte indelungata in acest domeniu si nu numai. Totusi cum fiecare model este diferit si fiecare detine functiile proprii si in cazul acestui model sunt multiple elemente ce pot face obiectul motivului posibilei sale alegeri. Pentru inceput partea de design pe care acest model o are este ceea ce va face ca si bucataria voastra sa fie moderna si eleganta iar elementul major este nuanta de metal graphite pe care o are. Finisajele si partea constructiva a Samsung RB30J3100SA/EF sunt conturate si in jurul gabaritului acestui model si asta inseamna in jurul inaltimii de 178 cm, a latimii de 59.5 cm, adancimii de 69.7 cm sau a greutatii de 66.5 kg.

Aspect dar si functionare la Samsung RB30J3100SA/EF

Tot ca si element constructive mai putem avea si partea de elemente interioare si asta pentru ca in urma dimensiunii pe care o are combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF veti avea si un volum net total de 311l. Modalitatea de impartire a volumului este alocand frigiderului unul de 213l iar pentru congelator un volum de 98l si acesta se va regasi in cele 3 compartimente pe care le detine. Pentru a putea congela ceva rapid sau pentru a conserva unele alimente veti putea sa va ajutati si de capacitatea de congelare de 13kg in 24h.

In privinta frigiderului ca si elemente interioare veti putea sa utilizati unul dintre cele 4 rafturi fin sticla securizata, unul dintre cele 4 rafturi de pe usa sau poate compartimentul pentru fructe si legume. Veti avea posibilitatea de a utiliza si de a identifica in cadrul ambelor compartimente un sistem de dezghetare automata si asta va va ajuta pentru partea de curatare si intretinere a frigiderului dar si in ceea ce tine de pastrarea alimentelor. Tot ca si elemente interioare disponibile pentru o utilizare eficienta veti mai avea si suportul pentru oua, tava pentru gheata sau poate compartimentul pentru lactate.

Se poate intampla ca in unele cazuri sa intampinati si probleme cu ceea ce inseamna alimentarea cu energie electrica iar asta va va oferii posibilitatea de a va bucura de o autonomie de pana la 20h fara curent electric. Pentru orice utilizare sau pentru orice functionare a Samsung RB30J3100SA/EF nu trebuie ignorata partea de tehnologie No Frost cu care este prevazuta combina dar nici partea de eficienta energetica A+.

1 trackback / pingback

  1. Steinberg MR816 CSX – Review Complet. Merită acest Preamplificator? - Yno.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*