Apa micelară Sebium H2O – Recenzie. Merită Încercat?

Sebium-H2O

Salut, dragile mele! Cât este de importantă pentru tine DEMACHIEREA? Ai găsit oare produsele care să nu te dezamăgească în materie de demachiere?

Știu, sunt și momente în care sărim peste demachiere. E normal, și mie mi se mai întâmplă când sunt extrem de obosită, dar foarte rar. Demachierea este primul proces către o piele frumoasă, iar când găsești produsele potrivite, totul devine o joacă de copii.

Mi-ar fi plăcut să descopăr produsele Bioderma atunci când eram adolescentă. De aceea, mai tinerelor mele cititoare și nu numai le recomand apa micelară Bioderma. De ce?

Pentru că:

  • 1.Ține sub control excesul de sebum și implicit acneea.
  1. Are grijă de pielea ta într-un mod delicat, curăță impuritățile și machiajul.

Bioderma a inventat apa micelară în 1995, în prezent o sticluță de apă micelară Bioderma se vinde cam la 3 secunde. Fain, așa-i?

Bioderma-Sebium-Global-Cover

Mod de aplicare a apei micelare Sebium H2O

Bioderma H2O soluție micelară se găsește în 4 versiuni, adecvată fiecărui tip de piele în parte:

  • Sensibio H2O pentru ten sensibil, este si cea mai cunoscută si mai folosită, sticluța roz;
  • Sebium H2O pentru ten cu exces de sebum sau mixt, sticluța verde;
  • Hydrabio H2O este indicată pentru stimularea hidratării, sticluta albastra ;
  • Sensibio H2O AR pentru pielea cu tendință de înroșire, sticluța roz.

Apa micelară conține micele, adică un fel de bureței, magneți care adună de pe piele sebum, machiaj, transpirație sau praf.

Am încercat până acum sticluța roz pentru piele sensibilă, dar cum am terminat-o am zis să încerc și o altă variantă: Sebium H20 sticluța verde. Îmi comandasem deja o sticluță, când Iepurașul Bioderma s-a gândit să îmi trimită un cadou surpriză.

Sebium H20

  • Sebium H2O este prima soluţie micelară creată pentru igiena tenului mixt sau gras, care imită structura naturală a pielii pentru o îndepărtare a machiajului cu un respect total chiar şi pentru cea mai sensibilă piele.
  • Îmbogăţită cu agenţi de purificare, gluconat de zinc și sulfat de cupru, Sebium H2O purifică şi limitează secreţia glandelor sebacee din piele.
  • Complexul  natural brevetat DAF * creşte pragul de toleranță a pielii.

Eu am tenul mixt, cu tendințe acneeice și m-am înțeles foarte bine cu sticla roz pentru piele sensibilă. Varianta Sebium H20 mi s-a potrivit mănușa, și m-a ajutat cu excesul de sebum, normal pentru un ten gras. Am perioade când tenul o ia razna, bănuiesc că stresul e de vină sau alimentația, și atunci pielea se îngrașă mai rău și apar coșurile.

Sebium H2O curăță foarte bine impuritățile, dar și machiajul. Se poate aplica fără probleme în zona ochilor, căci nu irită ochii, ba chiar curăța temeinic și codițele de eyeliner.

Îmi place că pielea respiră după demachierea cu apă micelară, tenul nu este deloc lipicios. Nu necesită clătire. Pielea se simte foarte bine, curată, fără a se usca. Am observat că sebumuș s-a diminuat, pielea nu se mai îngrașă atât de mult.

Formula este indicată persoanelor cu piele mixtă, grasă, cu imperfecţiuni Sebium H2O este o formulă hipoalergenică, care curăță delicat pielea, nu conține: alcool și parabeni.

INGREDIENTE

AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE, ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, COMPLEX NATURAL BREVETAT DAF(DERMATOLOGICAL ADVANCED FORMULATION), FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 442]

1 trackback / pingback

  1. Bioderma Sebium Mat Control - Review Complet - Yno.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*