The Mechanic – Un Film De Neratat. Recenzie

despre-The-Mechanic

Filmul The Mechanic aduce in  rolurile principale pe actorii consacrati precum: Ben Foster, Donald Shuterland, si in rolul principal Jason Statham.

Din pacate acest film l-am vizionat acasa si nu la cinema, si pana sa il vad va spun cu sinceritate ca am auzit numai lucruri bune.

Ca un scurt rezumat al acestui film va pot spune ca Arthur Bishop este un “mecanic” dupa cum se numeste si filmul – un asasin de elită cu un cod  strict și cu un talent unic de a-si  elimina țintele in asa fel incat moartea acestora sa para un accident stupid. Jobul de “mecanic” este un loc de muncă care necesită perfecțiune profesională și detașare totală, iar Bishop este cel mai bun în joburi de acest gen.

filmul-the-mechanic

Plot-ul filmului The Mechanic

Dar , când mentorul și prietenul său apropiat ,Harry este ucis, Bishop incearca sa se detaseze si vrea sa isi faca propria viata, fara a mai fi nevoit sa ucida la ordin. Următoarea lui misiune este oarecum autoimpusa – el ii vrea morti pe cei responsabili. Misiunea lui se complică atunci când fiul lui Harry , Steve (Ben Foster) se apropie de el , cu același scop . Episcopul a acționat întotdeauna singur , dar el nu se poate întoarce impotriva fiului lui Harry. 

Un film de actiune exploziv , cu Jason Statham , cred ca este cel mai bun film al lui, si sincer va spun ca in acest moment nu exista niciun film de-al lui pe care sa-l fi vazut si sa ma dezamageasca.

Ca si rating filmul are codul R (pentru violență brutală puternică pe tot parcursul acestuia, limbaj, unele secvente cu conținut sexual și nuditate).Genul filmului aeste actiune, aventura , dramă ,mister și suspans. Pana in prezent niciun film regizat de catre Simon West nu a reusit sa fie invins de vreun alt film al anului. Va recomand cu toata inima sa vedeti acest film dar la cinema, nu ca mine acasa pentru ca imaginile vor fi senzationale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*