Noua colecție de parfumuri – La Collection Parfums Yves Rocher

Yves-Rocher

Ziua bună, dragile mele! Acum ceva timp am primit un colet parfumat de la Yves Rocher, lipsa timpului nu mi-a permis să vă prezint în detaliu aceste minunății. Primul meu parfum YR pe care l-am încercat a fost So Elixir, varianta originală, parfum pe care îl am mereu în colecția mea. De atunci a fost dragoste la prima vedere cu brandul YR.

Mă bucur că am avut ocazia să încerc noua gama de parfumuri, care sunt SENZAȚIONALE.

Sub sloganul Parfumul meu, povestea mea, Yves Rocher și agenția Tuio au lansat o nouă colecție de parfumuri inspirate de legătura unică pe care fiecare dintre noi o are cu natura. Aceste parfumuri sunt 100% vegane și conțin cel puțin 87% ingrediente de origine naturală, provenite din sectoare sustenabile și controlate.

INOVAȚIA YVES ROCHER:

  • Flaconul și ambalajul sunt complet reciclabile.
  • Capacul este realizat din plastic reciclat.
  • Formula fără coloranți BHT
  • 100% vegan
  • 100% alcool de origine vegetală

Îmi plac foarte mult parfumurile din colecția YR, există un parfum pentru fiecare femeie, pentru fiecare gust. De la fresh la dulce, până la tropical, parfumurile sunt o adevărată senzație de arome. În spatele acestor parfumuri se află expertiza unor parfumieri francezi. Să vă mai spun că parfumurile rezistă pe pielea întreaga zi?

Gama “La Collection Parfums” reprezintă momentele foarte personale, de evadare din cotidian. Deoarece fiecare parfum adună în el esențe surprinzătoare, ce te duc cu gândul la oranjerii nesfârșite, plaje însorite sau grădini orientale.

Apa de parfum Matin Blanc

Matin Blanc este preferatul meu, are un parfum floral intens, dulce, dar nu exagerat. Aș putea spune că acesta spune povestea mea, dându-mi un vibe pozitiv. Acesta mă duce cu gândul la o dimineață de vară, într-o grădină de flori.

Parfumierul Fabrice Pellegrin aduce un omagiu regiunii sale natale din sudul Franței, acolo unde abilitatea de a-ți lua momente doar pentru tine reprezintă arta de a trăi Luminată de prospețimea strălucitoare a Bergamotei, mângâierea delicată a Florii de Portocal parfumul te pregătește pentru o dimineață liniștită.

Apa de parfum Garden Party

Este tot în topul preferințelor mele, deoarece are un parfum floral intens. În compoziția parfumului, intră trandafirul Damascena, ,,într-un dans complet libertin cu frunzele de mentă.,,

Apă de parfum Plein Soleil

Plein Soleil clar este în top 3 parfumuri, să fie oare aroma florală, să fie oare invitația parfumierului de a ne bucura de o zi de vară, înconjurate de lumina blândă a soarelui? Petalele de Tuberoză și florile de Ylang-Ylang cu note netede și solare, îmbrățișează căldura lemnului de Santal. Câteva picături de Cardamom trezesc această melodie florală cu o explozie de prospețime.

Apa de parfum Cuir de Nuit

Are o aromă de vanilie, care te cucerește pe loc. Pe mine mă duce cu gândul la Crăciun, pentru că asociez mereu mirosul de vanilie cu această sărbătoare.

Prin Cuir de Nuit, parfumierul Amandine Clerc Marie interpretează acest joc de seducție între lumină și umbră, ale cărei nuanțe sunt ilustrate de către Vanilie.

Apa de parfum Tropicale Tentation

Are o aromă fresh fructat, invitându-ne la o călătorie într-o junglă exotică. Parfumul bogat al florilor de osmanthus se combină cu aroma suculentă și savuroasă a portocalei amare pentru o explozie de vitalitate.

Parfumierul Amandine Clerc Marie, sedusă de exuberanța acestei grădini colorate, își imaginează un foc de artificii fructat, intens, cu note de Caisă.

Apa de parfum Sel D’Azur

Are o aromă fresh, oceanică, perfectă pentru vară. Este ideal pentru zilele de vară, în care doreşti o aromă lejeră pe pielea ta.

Parfumierul Marie Salamagne își amintește plimbările de-a lungul coastei Amalfi: umbra pinilor, prospețimea sărată a brizei din apropiere, puterea stâncilor ce se scufundă în mare.

VOI LE-AŢI ÎNCERCAT?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*