Un tratament optim pentru tiroida pentru caderea parului

Fiecare parte din corp necesita hormoni ai glandei tiroide pentru a funcționa corect, iar asta include și foliculii firului de par. În 2008 Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism a prezendat pentru prima oara cum folicul parului de om sunt afectate în mod direct de hormonii glandei tiroide.

Cercetatorii au demonstrat ca hormonii T4 și T3 moduleaza parametrii pultiplii ale biologiei parului , de la creștere pana la pigmentare.

În medicina moderna, medicamentul Levothyroxine reprezintă standardul de aur în tratamentul pentru hipertiroidism. În timp ce aceste medicamente funcționează pentru unii oameni, la alții nu ofera niciun rezultat.  Levothyroxine conține doar hormonul tiroidian T4. Corpul nostru ar trebui sa converteasca hormonul T4 în hormonul activ T3 necesar celulelor noastre. Corpul unor oameni nu convertesc hormonul T4 în T3 așa cum trebuie, lasandu-i simptomatici. Din aceasta cauza mulți oameni combina tratamentul de hormoni T4 cu T3.

Pierderea parului a reprezentat un avertisment pentru mine și din aceasta cauza am fost la doctor pentru a ma testa. Acum iau un tratament natural Nature-throid plus, un compus ce eliberează T3 în timp.

Doctorul a făcut un set de teste suplimentare din care a rezultat ca T3 avea un nivel scăzut. Ajustarea dozajului de medicamentatie a fost un lucru esential în regenerarea parului. Nivelul optim din corp este unul individual și trebuie sa găsești tu ceea ce este potrivit pentru tine.

Sunt foarte multe medicamentatii diferite pentru tiroida. Găsirea unui doctor deschis la tratamentele pentru tiroida și sa găsești ceea ce funcționează pentru tine este un lucru esential.

Din păcate, nu toți doctorii sunt deschiși la aceasta optiune și asta poate fi foarte frustrant.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*