Bosch HBA63B251 pentru varianta moderna

Bosch HBA63B251

Cu siguranta foarte multi isi doresc o bucatarie moderna si o bucatarie in care sa poate sa gateasca orice doresc si oricand doresc iar asta va poate duce spre tipurile de electrocasnice disponibile sau alese pentru utilarea bucatariei. Activitatea de utilare este importanta insa in acelasi timp este si dificila pentru ca exista o gama foarte variata de modele si de produse disponibile dintre care sa alegeti pe cele mai potrivite. Un bun exemplu poate fi si cuptorul Bosch HBA63B251 insa alegerea sa trebuie sa vina in urma unei analize foarte bune si trebuie trecut dincolo de primele caracteristici prezentate.

In primul rand avem de precizat faptul ca Bosch HBA63B251 este un model incorporabil si asta va poate ajuta in partea de exploatare a intregii suprafete de care dispune bucataria sau poate fi vorba despre alegerea unui astfel de cuptor si fara a alege o plita sau de a alege o plita din alta gama. Prima caracteristica este acea de a fi incorporabil dar daca mai adaugam si faptul ca acest cuptor este unul cu o functionare electrica atunci pare si mult mai usoara partea de asezare sau de instalare dar si de utilizare. In privinta utilizarii putem sa vorbim despre posibilitatea de a seta conditiile ideale de temperatura si de gatire iar asta nu face decat sa va ajute pentru a obtine unele preparate foarte reusite.Bosch HBA63B251

Modernitate bilaterala a Bosch HBA63B251

Faptul ca acest cuptor poate fi incadrat in gama moderna tine dupa cum spuneam de partea de aspect dar in acelasi timp si de cea functionala si asta se poate vedea imediat dupa ce ati finalizat partea de instalare. Veti avea pentru aceasta nevoie de un mobilier pentru incadrarea cuptorului care sa respecte dimensiunea de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm a acestuia iar ca si pozitie va puteti ajuta de faptul ca Bosch HBA63B251 are un cablu de alimentare cu o lungime de 1.2m. In cazul in care va ganditi la posibilitatea de utilizare a unui prelungitor trebuie sa tineti cont de puterea de 3650 W pe care o are cuptorul iar ca si consum de energie veti avea unul mediu de 0.89 kW/h.

O alimentare electrica inseamna si disponibilitatea unui numar mai mare de functii sau programe disponibile si veti avea un numar de 6 functii si intre care se afla cea de grill cu convectie de aer sau cu suprafata mare, functia de incazlire inferioara sau superioara. Pentru partea de siguranta a unei utilizari veti avea si functii precum iluminarea interioara pentru a supraveghea ceea ce se afla in interior sau functia de blocare a accesului copiilor. Exista si elemente avantajoase pentru partea de dupa utilizare iar functia de autocuratare piroliza poate sa conteze foarte mult pentru aceasta etapa. Intreaga functionare si intreaga utilizare este accesibila si prin intermediul unui panou de control electronic iar pentru asta vine si afisajul LCD iar daca o anumita reteta implica si un anumit timp aveti un timer pentru acest lucru dar nu trebuie sa uitam de eficienta energetica specifica clasei A.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*