Semineul Milano DF2010 – Eu Dimplex: modelul ideal pentru acasa

Milano DF2010 - Eu Dimplex

Ce poate fi mai placut iarna decat o cana mare de ciocolata calda sau ceai, servita langa semineul din camera de zi? Daca mai adaugam si un brad de Craciun decorat cu tot felul de figurine, cu multe bomboane si cicolate, un fotoliu confortabil, o pisica ce toarce ritmat si o patura pufoasa care sa va tina de cald, deja atmosfera devina una desprinsa din povestile copilariei. Dar cine a zis ca aceasta scena nu poate fi reprodusa si in realitate?

Cu ajutorul semineului Milano DF2010-Eu Dimplex, orice incapere devine una de poveste, fiind in acelasi timp primitoate. Acest model de semineu este ideal de asezat chiar si in locurile in care serviti masa pentru a completa armonios incaperea. Astfel, in cazul in care va propuneti sa faceti un gest romantic pentru persoana iubita, puteti alege o cina delicioasa la lumina lumanarilor si a seminelui Milano DF2010-Eu Dimplex. Dar iata alte cateva detalii despre aceasta investitie.

Ce inseamna mai exact semineul Milano DF2010-Eu Dimplex?

Semineul Milano DF2010-Eu Dimplex inseamna mai intai de toate culoarea maro, un model usor de asortat cu altele elemente din camera dumneavoastra. De foarte multe ori, acesta este o alegere buna si pentru cei care au un birou. Totodata, culoarea poate fi catalogata drept una eleganta si sofisticata. Materialul din lemn transforma camera intr-una tocmai buna de primit oaspetii, facand-o in acelasi timp mai atractiva din punct de vedere al designului.

Semineul beneficiaza de tehnologiile Optiflame, Opti-Myst si Opti-V, aceastea fiind unele dintre cele mai avansate din industria producatoare de semineuri. Ce inseamna mai exact acest lucru? Inseamana posibilitatea de a crea foc virtual, in format 3D, astfel incat sa va creeze acea impresie de liniste. Exista foarte multe persoane care spun ca simplul fapt ca privesc focul ii ajuta sa se linisteasca si sa-si gaseasca pacea interioara.

Tototdata, acest semineu foloseste tehnologia Dimplex Optiflame prin care se obtine o flacare foarte credibila, gratiei proiectiilor de lumini, create pe un suport fotosensibul. Acesteia i se adauga si Duplex Optimyst care creeaza o „plastma” artificiala. Totul este posibil datorita moleculelor de apa care se afla in miscare. Si apropo de imagini reale: in interiorul semineului se afla niste lemene care sunt realizate intr-o maniera de-a dreptul artistica, folosindu-se mulaj de lemn natural. Acesta a fost ars in foc pentru ca imaginea sa fie si mai credibila, semineul ajungand sa semene cu unul traditional.

Incalzirea semineului se realizeaza cu o aeroterma. Desi multe persoane s-ar gandi ca aceata este una galagioasa, va grantam ca nu este asa. Aeroterma dispune de un sistem silentios si de un tip de incalzire reglabila din punct de vedere al intentitatii. Pentru ca aeroterma sa fie silentioasa s-a folosit un sistem de ventilatie bun calitativ, acesta fiind semnat de Dimplex.

Controlul semineului se realizeaza foarte usor, folosindu-se telecomanda. Aceasta are functii precum pornit/ orprit, fiind o varianta foarte convenabila pentru utilizatorul care nu trebuie sa se deplaseze. Desigur, exista si control manual. Mai mult decat atat, acest semineul este unul ecologic, fiind creat de adevarati profesionisti care au grija de mediul inconjurator. El ofera si posibilitatea setarii sunetului de busteni arsi, ceea ce ajuta la crearea unei atmosfere placute. Se poate una pentru una dintre treptele de volum: jos, mediu sau sus. Totul depinde de preferinte. Dimensiunile modelului Milano DF2010-Eu Dimplex sunt de doar 93 x 93 x 59.5 cm, modelul fiind unul economic ca spatiu.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*