Prezervative pentru femei – discutie cu fiica ta

prezervative femei

Daca ai o fiica, ajunsa deja la varsta adolescentei, atunci pregateste-te: incepe nebunia. Nebunia in care ea isi va dori sa iasa in oras, sa cunoasca oameni noi, sa creeze amintiri, sa incerce lucruri. Iar tu, ca un parinte ingrijorat si superprotector, ca un urmaritor de stiri care nu rateaza nicio informatie despre dezastre, simti cum inima urmeaza sa-ti explodeze de teama. Iar unul dintre subiectele cele mai putin placute in aceste vremuri aprige este cel despre sex. Daca fiica ta se hotaraste sa faca sex? Nu e prea devreme?

Discutiile cu fiicele despre sex – o provocare pentru mame

prezervative femeiDincolo de asta, cum sa discuti cu fiica ta adolescenta despre sex? La voi in familie a fost un subiect tabu. Mama ta nu a vorbit cu tine si a trebuit sa te prinzi singura cum stau lucrurile. Insa, asta nu inseamna ca si fiica ta trebuie sa treaca prin acelasi lucru. Ea merita ceva mai buna. Si desi exista o multime de mijloace de informare, tot nu este suficient.

Nu este de ajuns sa-i pui in brate o carte care sa-i vorbeasca despre cat de importanta este protectia sau sa o pui sa urmareasca un documentar. Este mult mai eficient sa iti iei inima in dinti si sa discuti tu, in calitate de mama, cu ea.

Si daca tot am mentionat ideea de protectie, o sa abordam un subiect mai important si controversat: folosirea prezervativelor pentru femei. De ce trebuie femeile sa poarte prezervativ atunci cand se bucura de sex? Iata toate argumentele pe care sa i le oferi si fiicei tale.

Prezervative pentru femei – de ce sunt o alegere buna?

In primul rand, fiica ta nu va mai depinde de niciun barbat. Ea se va putea proteja singura, fara a fi nevoita sa astepte ca acel EL sa se implice in ceea ce priveste contraceptia. Dincolo de asta, poti sa-i cumperi chiar tu prezervative.

Dincolo de asta, este vorba si de implicatii psihologice. O femeie se simte independenta atunci cand stie ca aceasta decizie depinde de ea. Insa, mai intai fiica ta trebuie sa inteleaga care este rolul prezervativului in general. Pe langa sarcinile nedorite, acesta are implicatii deosebite atunci cand vine vorba de protectia impotriva bolilor.

Asa ca nu este deloc o idee rea sa incepi discutia cu fiica ta din acest punct. Mai intai trebuie sa inteleaga de ce sa foloseasca prezervative, apoi cum sa le foloseasca.

Desi nu poate suna putin bizar, puteti incerca amandoua sa va uitati pe cutia de prezervative pentru femei pentru a intelege cum functioneaza. Este posibil ca tu pana acum sa fi folosit prezervative clasice si sa nu ai habar de modul de aplicare al acestora. Asta nu te face mai putin experimentata sau deloc o sursa de incredere in ceea ce priveste informarea pentru fiica ta. Nu, este vorba doar de un produs nou, pe care il descoperiti impreuna.

De asemenea, tine cont de faptul ca prezervativele pentru femei BlackBeauty sunt special concepute pentru a sustine placerea. Unele dintre ele au sisteme de prindere care fac din experienta sexuala una mai intensa si mai buna de experimentat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*