Cupa menstruala – alegerea sa in functie de marimea pe care o are

Cupa menstruala este o alternativa pe care o puteti lua in calcul atunci cand vine vorba de protectia in perioada menstruala. Aceasta nu este greu de utilizat si se foloseste pentru o perioada indelungata de timp. Tocmai de aceea, aceata este indicata persoanelor care au un flux destul de mare in aceasta perioada, precum si celor care isi doresc sa aiba parte de confort si sa se bucure de fiecare zi, fara sa se confrunte cu probleme.

Indrazneste sa fii tu! Iar cupa menstruala este solutia ideala pentru a fii tu si in momentele delicate dintr-o luna. Aceasta este conceputa astfel incat sa aiba diverse dimensiuni.

Este important de stiut faptul ca aceasta va va scapa de eventualele scurgeri menstruale pe langa, lucru de mare importanta. Insa, pentru a beneficia de o protectie cat mai buna este important sa va alegeti marimea potrivita. Pe piata se gasesc multe modele cu marimi diferite, astfel ca, fiecare femeie va avea un model potrivit. Asdar, daca vreti sa va bucurati de protectie garanta, optati pentru cupa menstruala.

Cupa menstruala – afla ce marime ti se potriveste

Avand in vedere faptul ca aceasta se va introduce in vagin, productia acesteia nu se realizeaza la intamplare, ci tine cont de anumite dimensiuni care vor fi alese de fiecare femeie in functie de necesitati.

Sunt cateva lucruri de precizat referitor la aceasta metoda de protectie si anume: Daca ai varsta pana in 30 de ani, atunci ar fi potrivita o cupa menstruala care sa aiba o marime mai mica, aceasta situandu-se in categoria A. Acestea sunt concepute confrom anumitor dimensiuni care tin cont de anumite tipare.

Desigur ca, este important si daca persoana respectiva a nascut sau nu. Asta pentru ca i se va potrivi o cupa menstruala care va fi de dimensiuni medii, respectiv cea din categoria B, aceasta fiind una destul de potrivita.

Un produs ecologic

Marimea mare este cea care face parte din categoria C, aceasta fiind o marime mare, care se potriveste celor care au nevoie de un astfel de model. Mai mult, mai exista si marimi foarte mari, acestea fiind o optiune mai ales pentru persoanele care au nascut.

Pentru a va face o idee mai exacta, va precizam faptul ca marimea S este cea mai mica si are o conformatie slaba si o inaltime mai mica de de 170 cm. De asemenea, marimea S-M este potrivita pentru persoanele care nu au nascut si au nevoie de o solutie pentru a se proteja in perioada delicata a lunii, conformatia fiind medie si statura mai mica de 170 cm.

Acum ca stii mai multe informatii despre cupa menstruala, te poti decide ce model ti se potriveste, astfel incat sa nu te deranjeze in vreun fel. Nu este tocmai bine sa te deranjeze acesta sau sa iti fi prea mic intrucat nu va mai oferi protectia de care ai nevoie.

Astfel, despre cupa menstruala trebuie spus ca se gaseste in diverse dimeniuni si marimi, astfel incat sa va alegeti modelul potrivit, intrucat veti avea de unde alege unul. Uitati de griji si batati de cap folosind cupa menstruala.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*