Imprimanta second hand

imprimanta-second-hand

Imprimanta face parte din categoria perifericelor de ieșire, aceasta fiind utilizată pentru transpunerea informației din cadrul unui calculator pe hârtie (un document, o poză sau orice altfel de fisier grafic,un articol, un referat etc.).

Imprimantele se clasează după mai multe criterii, de exemplu în funcție de scop (imprimare/tipărire) și de rapiditate, de procedeu, de dimensiunile maxime ale hârtiei pe care se imprimă și altele. Imprimantele pot fi: matriciale, laser sau jet.

Imprimantele au ajuns să fie căutate, pentru că astăzi fiecare dintre noi avem nevoie să printam documente sau diferite informații. Progresul tehnologic nu numai că a adus asemenea device-uri foarte performante, însă a creat o barieră între acestea și cei cu posibilități financiare reduse, astfel ne orientăm acum spre imprimantele second hand, analizând prețurile, modelele, avantajele, dezavantajele și locul de unde le achiziționăm.

Prețurile imprimantelor second hand sunt evident mai accesibile decat a celor noi. Dacă suntem în căutarea unui aparat de printat și nu avem mari pretenții de la el, mulțumindu-ne cu faptul că va imprima documentele la care lucrăm sau articole ce le-am copiat de pe internet pentru a le citi sau a le oferi prietenilor, putem cumpăra o astfel de imprimante second hand cu o suma mica de bani 50 de lei chiar. În funcție de specificații tehnice, costul va urca.

Cine se gândește că oferta second hand este limitată se înșeală. Comercianții acestor produse asigură o gamă destul de largă de modele: de la imprimante cu jet de cerneală, continuând cu imprimante laser și ajungând chiar la multifuncționale.

Înainte de a cumpăra o imprimanta second hand ne vom gândi automat la anumite dezavantaje cum ar fi uzura și performanța scăzută. În realitate, mulți dintre noi nu au nevoie de imprimantă decât pentru a printa referate sau diferite proiecte pentru școala sau facultate și una second hand ar fi chiar indicată, tăindu-se costurile inutile pentru una de mare putere dar de care nu e nevoie neapărată.
Statisticile arată că tot mai mulți români optează pentru imprimantele second hand.

Acestea înregistrează cele mai mari vânzări datorită avantajului costului scăzut. Există magazine cu imprimante second hand mai în toate orașele, dar mai ales pe internet unde oferta este cu adevărat diversă și atractivă, dar in mediul virtual dezavantajul ar fi ca nu putem studia buna functionare a imprimantelor inante de a fi cumparate.
Imprimantele second hand pot fi o optiune pentru noi toti indiferent in ce scop le vom folosi, intrucat avem posibilitatea de a alege din gama variata de modele expuse fie in magazine,fie in mediul virtual.
In concluzie imprimantele second hand pot fi o solutie in cazul in care nu dispunem de un capital suficient sau dorim produse la standarde inalte dar cu costuri reduse.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*