Masina de spalat rufe pentru familiile numeroase

masina-de-spalat

Al doilea aparat electrocasnic ca importanta intr-o locuinta, dupa frigider, este masina de spalat rufe. Aceasta are marele avantaj de a va ajuta sa economisiti timpul pe care il puteti folosi in alte scopuri. De ce sa stati sa spalati hainele cu mana, cand exista un aparat electrocasnic, ce poate face aceasta munca in locul dumneavoastra.  Mai ales atunci cand faceti parte dintr-o familie numeroasa. Acesta va fi un ajutor de nadejde atunci cand rufele se aduna si nu aveti timp sa le spalati.

O prima carcateristica importanta a unei masini de spalat rufe pentru familiile numeroase este referitoare la capacitatea sa de incarcare. Aceasta trebuie sa fie de 8, 9 kg sau chiar mai mult, astfel incat sa puteti incarca suficient de multe rufe. Pentru o familie numeroasa ar fi mai avantajos sa alegeti o masina de spalat rufe care sa aiba o clasa de eficienta cat mai performanta, precum A++. Asta pentru ca va consuma destul de mult, avand in vedere capacitatea sa pe care o are.

O masina de spalat rufe de mare capacitate trebuie sa aiba si multe programe

Pe de alta parte, este indicat ca masina de spalat rufe pentru familiile numeroase sa dispuna si de programe cat mai diverse. Asta pentru ca intr-o familie, rufele sunt cat mai diverse, de la materiale pretentioase, pana la blugi sau camasile albe. Numarul acestora ar trebui sa fie cat mai mare, precum 15 sau 16 programe. Exemple de astfel de programe pe care le poate avea o masina de spalat vase: pentru sintetice, bumbac, lana, jeans, delicate, pentru rufe albe, colorate, negre. De asemenea, este bine sa includa si functia de programare intarziata, aceasta fiind utila intrucat va ajuta sa programati masina de spalat chiar in momentele cand aveti ceva de facut.

De asemenea, avand o capacitate mare de incarcare, puteti spala si rufe mai voluminoase, precum pilote sau paturi. Pentru o familie, este indicat ca masina de spalat rufe sa contina si functia EcoSilenceDrive. Aceasta va face ca aparatul electrocasnic sa fie mai economic, dar si mai silentios din punct de vedere al zgomotului produs.

VarioDrum si VarioPerfect, doua functii importante ale unei masini de spalat moderne

Daca va doriti ca masina dumneavoastra de spalat rufe sa fie una moderna care va ofere rufelor un proces de spalare cat mai complex, trebuie sa tineti cont si de functii, precum VarioDrum, care va contribui la indepartarea eficienta a murdariei din tesaturi. De asemenea, VarioPerfect este functia care ajuta la un consum cat mai scazut de energie. Nu trebuie sa lipseasca nici programul rapid, de care veti avea nevoie cu siguranta in diverse situatii cand veti fi pe graba. Acesta va oferi rezultate destul de bune si in cazul materialelor mai voluminoase, precum pilota sau lana.

Daca va doriti o masina de spalat rufe moderna pentru familia dumneavoastra, aceasta trebuie sa dipsuna de functia i-DOS. Aceasta functie are avantajul de a doza in mod automat cantitatea de detergent sau balsam de rufe. Este important ca masina de spalat rufe sa aiba si o viteza de centrifugare cat mai buna, un exemplu fiind 1600 rpm, pentru ca rufele sa fie spalate cat mai bine.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*