Ce trebuie sa avem in vedere cand cumparam o geanta

genti-de-dama

Achizitionarea unei genti se poate dovedi la fel de complexa precum cea a unei rochii. Comparatia are toate motivele sa fie valabila, daca va considerati cu adevarat o “impatimita” a cumparaturilor.
Orice femeie adora gentile. Sau cel putin, are nevoie de ele. Sunt foarte practice si potrivite in orice ocazie. De-a lungul anilor, s-au realizat numeroase teste, chestionare, care sa evalueze atitudinile femeilor, in ceea ce priveste acest accesoriu controversat.

La intrebarea “De ce purtati geanta?”, 83% dintre femei au dat raspunsuri mai mult sau mai putin asemanatoare: “avem nevoie”, “este o necessitate”, “in ea am tot ce imi trebuie”. Femeile cu varste cuprinse intre 36 si 45 de ani, considera, asadar, o necesitate purtatea gentii. Chestionarul, insa, s-a desfasurat si pe o grupa de studenta, care nu depaseau varsta de 27 de ani.

Majoritatea isi cumpara genti, dar de cele mai multe ori, nu poarta nimic in ele. Iata explicatia data de una dintre studentele de la o universitate din Bucuresti: “Imi place sa imi cumpar cat mai multe genti, in general, pe cele foarte mari, care de altfel, reprezinta o tendinta acum. Consider ca geanta este un accesoriu foarte important, care poate sa infrumuseteze o tinuta, daca stii, bineinteles, cum sa o asortezi.” In medie, tinerele apreciaza mai mult gentile si tot ele sunt cele care cheltuiesc mai mult pe acestea,

Din pacate, tendintele din ziua de azi, sunt putin confuze, in ceea ce priveste alegerea gentii. Nu tot ce este la moda ni se potriveste la fel tuturor. Cum nici tot ce imbraca tineretul, le avantajeaza pe doamnele mai in varsta. Cele mai multe domnisoare, se pare ca au uitat cel mai important aspect, atunci cand merg la cumparaturi.

Vom face referire acum, in mod special, la achizitionarea gentii, pentru ca aici problema este mai mare, dar nu atat de dezbatuta. Poate ca nu isi dau seama sau nu vor sa recunoasca, insa tot ce este la moda – nu este sic ea mai potrivita alegere. Sunt cazuri in care fetele nu agreeaza un anumit model de geanta sau, pe care nici nu il observa, dar pe care, totodata, il cumpara dupa cateva zile. Faptul ca ea a vazut a doua zi, intr-o revista, respectivul model de geanta afisat in sectiunea “noua colectie de genti”, a influentat-o.

Dintr-o data, parca, geanta I se pare incredibil de frumoasa si o poarta din ce in ce mai des. Cu toate acestea, parca mai bine i-ar fi stat cu un model mai tineresc. Tineti cont de varsta la care va aflati, atunci cand cumparati ceva, pentru ca riscati sa pareti o persoana monotona si mai in varsta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*