Hainele mele preferate de la OOTD

ootd-review

Hello, ladies! După o perioadă tare urâtă, văd că în sfârșit a ieșit soarele. Sper ca zilele călduroase să nu mai plece, căci frigul și ploile din ultima perioadă au fost mai mult decât suficiente.

Între ploi și frig, am avut timp să pozez noua mea bluza de la ToSave. Surpriza cea mai mare a fost că am primit acest colet acasă, fără să mă mai duc la poșta vamală. Bluza a fost destul de purtată în ultima perioadă, deoarece fiind vătuită pe interior a fost ideală pentru temperaturile de câteva grade de afară. Este o bluză pentru toamnă/primăvăra, ador faptul că e ușor pufoasă pe interior.

Mărimea aleasă a fost M și s-a potrivit perfect. Îmi place combinația de culori, și mesajul  de pe bluză. Cu siguranță suntem DIFERIȚI, și nu ar trebui să ne temem să fim diferite, naturale, exact cum ne dorim. Ținuta este una lejeră, ideală pentru plimbări în parc, o ținută pe care am abordat-o în ultimul timp,  mai ales că am avut o perioadă cu multă alergătură. Sunt la prima mea experiență cu site-ul TOSAVE, și pot spune că raportul calitate-preț e perfect. Găsești haine accesibile ca preț, deja am pus ochii pe câteva hăinuțe.

Închei cu un citat care mi-a plăcut foarte mult:

Rămâi naturală și păstrează-ți puritatea inimii. Bucură-te de lucrurile mici. Nu trebuie să fii ca toți ceilalți. E în regulă să fii diferită. Și dacă valurile  vieții te vor lovi, nu-ți pierde zâmbetul. Și dacă oamenii te vor răni, nu te schimba. Rămâi în picioare. În genunchi merită să stai doar în fața lui Dumnezeu.

Pentru un look diferit va puteți inspira pe Beauty In Hair

OOTD-Autumn outfit from ToSave

Ro: Hello, ladies! Săptămâna aceasta a fost o vreme superbă de toamnă, sper să țină vremea cu noi, căci frigul și ploaia nu sunt pe placul meu. O dată cu începerea serviciului, a început și băiatul meu clasa I, emoții, teme și parcă o materie mult prea grea pentru 7 ani, dar probabil așa sunt gândite la noi treburile, să fim tobă de carte și experiență zero.

Printre alergătură și zile pline, am primit un colet interesant de peste mări și țări, cu două hăinuțe pe care le-am așteptat cu drag.

Ținuta de azi nu este una deosebită, este mai degrabă simplă, ceva ce port în zilele în care vreau să mă simt pur și simplu…comodă. Cred că fiecare dintre noi, avem zile în care, pur și simplu, vrem să aruncăm cât colo pantofii stiletto și costumul office, și să adoptăm o ținută cât mai lejeră.

ENGL. Hello, ladies! This week has been a nice autumn weather, I hope this weather will continue,  because I am not a huge fan of bad weather. I started working and my son has already started the first grade, so you can imagine my feelings. These days I have received an interesting package from far away, with 2 nice clothes I have been waiting impatiently. This today outfit is not something extraordinary, it is a simple outfit, for those days when you want a casual look. I think everyone, has days, when they simply want to throw away our stiletto and office suit, and wear something comfy.

Pantalonii cred că sunt piesa mea preferată. Sunt printre puținii pantaloni comandați online pe care nu a trebuit să îi modific în niciun fel, sunt perfecți. Mărimea pe care o port este M, iar materialul e potrivit pentru toamnă, primăvară. Îmi place că este un material elastic, care se mulează ușor pe corp, iar lungimea pantalonului este potrivită. Am văzut că nu mai sunt pe stoc, dar găsiți și alte modele pe ToSave.

ToSave este un site online asiatic unde găsiți produse ieftine și calitative, si am avut plăcuta surpriză să îmi vină coletele la poșta locală.

Engl. These pants are my favorite items. They are perfect for my size, and I did not have to go to the tailor to modify them. The size I am wearing is M, the material is perfect for spring-autumn. I like that they have an elastic material, they look great on me, and the length is right for me. I saw that they are sold out, but you can find other model on ToSave.

ToSave is an online Asian site, where you can find cheap and quality products, and I had the big surprise that all the packages arrived to the local post.

RO. Vesta e luată tot de pe ToSave  prețul e undeva la 20lei. Nu e un material gros, dar aveam nevoie de ceva de genul, pentru zilele răcoroase când simți nevoia să mai pui ceva pe tine care să arate și bine. Pentru chestii interesante pentru par puteti arunca un ochi aici https://www.beautyinhair.com

Engl. The vest is also taken from ToSave the price is somewhere around 5$. It is not a heavy material, but I needed something for the chilly days when you need to wear something cozy and fashionable. For interesting things about hair take a look here https://www.beautyinhair.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*