Toleriane La Roche – Posay-gama pentru tenul sensibil: Recenzie Completă

Toleriane-La-Roche

Îngrijirea tenului ne preocupă pe fiecare dintre noi, pentru că vrem să avem un ten sănătos. Multe femei se confruntă cu diferite probleme ale tenului: roșeață, mâncărime, puncte grase, coșuri. Există însă soluții pentru fiecare ten în parte.

Cercetătorii de la La Roche-Posay au creat gama Toleriane care răspunde nevoilor tenului sensibil. Cum îți dai seama că ai un ten sensibil? Când pielea este sensibilă, bariera cutanată este afectată și apar semne ca : roșeața, mâncărime, uscăciunea severă, senzația de piele care ține, sau reactivitatea la parfum sau alcool. De-a lungul timpului mi-am dat seama ca am un ten destul de dificil. Mi se îngrașă mai mult în zona T, în zona nasului și obraji mi se înroșește foarte tare pielea, așa că merg foarte mult pe produse cu ingrediente blânde, fără parfum sau alcool.

M-am bucurat mult când am fost aleasă să particip în campania Toleriane de la Buzzstore, pentru că am mai folosit produse La Roche-Posay și știu cât sunt de eficiente. Iată mai  multe despre crema de curățare Toleriane și motivele pentru care îmi place atât de mult

CREMA DE CURĂȚARE TOLERIANE

Are o formulă blândă cu pielea sensibilă. Conține 4 ingrediente care păstrează ph-ul pielii în normalul pielii:

  • Cocobetaină- curăță mai eficient fără a usca sau irita
  • Glicerină-cu rol hidratant
  • Niacinamidă-calmează pielea și are acțiune anti-inflamatoare
  • Ceramide-protejeazăși repară bariera pielii
  • Apă termală La Roche Posay-rol de a reechilibra microbiomul pielii

Toleriane-La-Roche-review

Mi-a plăcut că nu are niciun miros specific, am aplicat-o în general seara, când am suficient timp pentru o îngrijire în detaliu. Se aplică pe pielea uscată, o cantitate destul de mică, cu degetele ușor ude. Se masează apoi se îndepărtează cu apă călduță. Crema de spălare are consistența unui gel. Îmi place că nu strânge pielea, curăță într-adevăr tenul, pentru că pielea se simte curată. Am observat că roșeața se atenuează.

CREMA SENSITIVE TOLERIANE

Conține ingrediente active ce calmează și protejează :

  • Glicerina-Hidratează pentru 48 de ore.
  • Ceramidele- Repară și protejează bariera pielii.
  • Vitamina B3- Calmează intens.
  • Apa Termală La Roche-Posay- Calmează și reduce iritațiile pielii.

Ingrediente complementare pentru a garanta o aplicare confortabilă și a păstra integritatea formulei.

Nu are deloc miros, are o formulă non-comedogenică, adică nu va produce iritații. Se poate folosi chiar și de bebeluși, căci are o formulă delicată. Oferă hidratare timp de 48 de ore, eu am aplicat-o seara, după gelul de curățare. Hidratează tenul, dar fără a-l încărca.

Îmi plac cele 2 produse La Roche-Posay, dacă aveți un ten sensibil gama Toleriane este alegerea perfectă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*