Șamponul Kallos și Loncolor Go Crazy – Review Complet

Loncolor-Go-Crazy-review

Bună, dragii mei! Sper că vă bucurați de liniște alături de cei dragi! La mulți ani, sărbătoriților care poartă numele Sf.Ștefan! Doream de foarte mult timp să vă povestesc de aventurile prin care a trecut părul meu.

Pe motto-ul că atunci când nu ai de lucru, îți faci, uite așa m-am trezit cu părul din mov în verde. Un verde care nu vroia să iasă cu niciun chip.

Posibili vinovați: șamponul nuanțator gri Kallos sau vopseaua semipermanentă Loncolor Go Crazy?

Cert este că nu știu care dintre cele două au fost de vină, însă după ce m-am vopsit cu vopseaua Loncolor GoCrazy, după câteva spălări părul meu era verde. Înainte de vopsire, am mai aplicat șamponul Silver Reflex de la Kallos deci nu pot spune ce a cauzat apariția părului meu verde. Dacă ați pățit vreodată așa de la vreunul dintre produse, aștept părerile voastre în comentarii.

Din mov, după câteva spălări părul era VERDE!!! O bucurie, ce mai!

Verdele nu ieșea cu niciun chip, cu cât mă spălam mai mult, cu atât verdele se vedea mai tare. Îmi plac culorile, dar NU VERDE PE PĂRUL MEU.

Am încercat varianta de șampon în care am adăugat vitamina C pisată, așa cum citisem pe net că ar funcționa. EȘEC TOTAL, m-am ales cu un păr parcă mai verde și foarte uscat. Norocul meu a fost, că am dat de un filmuleț pe Youtube, iar hair-stylistul de acolo, spunea că atunci când vrei să scoți o culoare, trebuie să aplici culoarea complementară. Respectiv verdele se scoate cu roșu, așa că mi-am cumpărat vopsea roșie permanentă, pe care am lăsat-o să acționeze foarte puțin cam 10 minute. Rezultatul…..nu mai eram verde. THANKS GOD!!! Ce a ieșit? Un păr șaten-închis pe jumătate de păr, cu reflexii roșiatice, dar cel puțin nu mai eram verde.

Loncolor-Go-Crazy

Cum nu am îndrăznit să mă fac pe tot părul, am aplicat vopseaua doar în zonele în care eram verde. Mi-a plăcut destul de mult noua combinație, dar doream să ajung la blondul meu, fără să îl degradez foarte mult. Astfel mi-am cumpărat L’Oréal Paris Colorista Remover, un decolorant mult mai blând pentru păr, care promite să decoloreze părul, eliminând pigmenții de culoare închisă.

  1. Așa arata părul meu după ce am aplicat vopsea roșie permanentă
  2. Aplicarea decolorantului LOreal Remover
  3. Așa arăta părul meu după aplicarea Colorista Remover, s-a mai deschis o nuanță

Nu știam la ce să mă aștept, dar ce a reușit Colorista Remover a fost să mai elimine din culoarea închisă, așa că punct ochit-punct lovit. Având în vedere că este un decolorant, am remarcat că mi-a ars un pic părul, dar ținând cont că într-o lună am făcut experimente pe părul meu nici nu mă așteptam la prea multe.

După o perioadă, am zis să încerc să îmi vopsesc părul dar într-o variantă fără amoniac, așa că am revenit la o vopsea ce mi-a plăcut foarte mult în trecut, respectiv L’Oréal Paris Casting Crème Gloss. Nu mă așteptam să prindă culoarea, ținând cont de transformările părului meu, dar mi-a ieșit perfect. În plus, colorarea e ușoară și blândă cu părul. Părul miroase foarte bine, se simte mătăsos, iar balsamul de după vopsire e absolut genial. Culoarea se estompează cu fiecare spălare, dar dacă vreți ceva care să nu vă degradeze părul, Casting Creme Gloss e soluția.

Intenționez să nu mai aplic niciun nuanțator, nicio vopsea semipermanentă colorată, căci mi-a cam ajuns cât m-am chinuit să scot verdele, într-un mod în care să nu îmi ardă părul, și să nu trebuiască să mă tund zero. În următoarele luni, mă voi vopsi doar cu vopsea fără amoniac, respectiv L’Oreal Casting Creme Gloss de pe Notino care îmi place mult, ca să ajut părul să se refacă după aventurile prin care a trecut.

V-AȚI TREZIT VREODATĂ CU PĂRUL VERDE după colorare?

Dacă da, aștept comentariile voastre despre cum ați scos verdele din păr.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*