Uleiuri Vegetale Par Addams Supplements – Cele mai bune uleiuri

Par-Addams-Supplements

Bună, draga mea! Prima zi a primăverii să te găsească sănătoasă, plină de bucurie! Toate femeile se confruntă cu probleme legate de păr, printre care cea mai des întâlnită este căderea părului. Stresul și lipsa de vitamine sunt principalele cauze ale căderii părului. Mă confrunt și eu cu problema căderii părului, de aceea am apelat la tot felul de produse din comerț, însă am zis că e musai să încerc și tratamente naturale.

Azi vă prezint câteva uleiuri vegetale pe care eu le folosesc în măști pentru păr:

MASCĂ PENTRU PĂR: ulei de cocos+ ulei de cacao+ulei de argan+ulei de jojoba+vitamina A+vitamina E+ulei de ricin.

Uleiul de cocos și cel de cacao se pot încălzi ușor la microunde, pentru a fi ușor de amestecat. Se adaugă cam 10-20 picături din uleiuri, în funcție de lungimea firului de păr. Atenție, eu nu aplic masca la rădăcina firului de păr pentru că masca e prea uleioasă și mi se îngrașă părul mult prea repede. Masca se poate aplica o dată pe săptămână, pe părul uscat, o puteți lăsa toată noaptea să acționeze. Dacă vi se îngrașă părul, aplicați masca la 2-3 săptămâni.

Ulei de argan este cunoscut ca aurul Marocului, fiind folosit împotriva îmbătrânirii fiziologice a pielii. Este excelent pentru ten, păr și unghii. Eu îl folosesc pentru păr, aplic cam 10 picături în mască alături de alte ingrediente, uneori îl folosesc și pe vârfurile uscate. Îl aplic și pe unghii, și uneori și pe ten deoarece are proprități antirid.

Ulei de jojoba  acționează ca un ser oferind părului strălucire și un aspect sănătos. Se pot aplica câteva picături inclusiv în balsam, fiind un ingredient foarte hrănitor. Întărește firul de păr, ajutându-l să își păstreze umiditatea sa naturală. Se poate folosi și pe față sau corp.

Par-Addams-Supplements-review

Ulei de ricin ajută la regenerarea părului, întărește unghiile, dar previne și apariția ridurilor. Acizii grași omega-9 din uleiul de ricin hrănesc, deasemenea, părul și scalpul prevenind uscarea acestora.

Ulei din sâmburi de struguri

Chiar dacă se folosește mai degrabă pentru ten, având rol antirid,  acest ulei eu îl utilizez în masca, pentru că are de 50 de ori mai multă vitamina E decât aceasta.

Vitamina E uleioasă  hrănește în profunzime părul uscat și este folosită în majoritatea cremelor antirid. Vitamina A uleioasă este indicată pentru părul ars, fragil, uscat, deoarece îl hrănește în profunzime și previne astfel căderea părului.

Unt de cacao are capacitatea de a stimula producerea de colagen si elastin, avand proprietati Anti Age. Excelent și pentru piele pe care o hrănește uniform. Uleiurile le puteți găsi pe site-ul Vitamix și pot spune că au prețuri excelente față de ce am văzut eu prin unele magazine online, iar livrarea este rapidă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*