Săpunuri cu ingrediente naturale de la Apidava

Apidava-sapun

Bună, draga mea! Produsele de îngrijire cu ingrediente naturale sunt preferatele mele. Nu îmi place să cheltuiesc o avere pe produsele de îngrijire, sunt multe branduri cu produse foarte bune, dar și prețuri accesibile.

Apidava este un brand românesc cu tradiție în România, care pe lângă mierea delicioasă și sănătoasă, are o gamă de produse cosmetice ce are la bază mierea și desigur alte ingrediente naturale.

Despre alte produse Apidava v-am vorbit aici

Azi, aș vrea să vă prezint trei produse Apidava, care miros senzațional, dar din păcate nu se pot mânca, însă se pot folosi pentru îngrijirea întregului corp.

Din dorinţa de a ne oferi cosmetice de calitate pe bază de ingrediente naturale, Apidava a creat  o gamă specială de săpunuri fabricate în Franţa „Savon vegetal au Miel” bazate exclusiv pe grăsimi vegetale (Palmier, Shea si Nuca de Cocos) îmbogăţite cu miere.

Săpun cu miere și ceară

V-am spus mai sus că miros senzațional, au un miros de miere, cu un iz ușor de citric.

Ceara de albine prezintă însuşiri emoliente, cicatrizante, epilatoare, antiinflamatorii şi nutritive asupra tegumentului. Prezintă un efect trofic pentru piele şi de reîntinerire asupra tenului.

Săpunul se poate folosi și pentru tratarea acneei, deoarece ceara de albine este bogată în vitamina A, tratând astfel diferitele erupții ale pielii.

sapun-Apidava

Săpun cu miere și lăptișor de matcă

Mierea conține foarte multe vitamine, printre care vitamina C si vitamine din grupa B (B1, B2, B6, B12).

Lăptişorul de matcă este folosit cu succes în produsele de îngrijire a pielii, pentru tratarea ridurilor şi pentru a ajuta la combaterea procesului de îmbătrânire. De asemenea, este folosit pentru a ajuta vindecarea, refacerea şi hidratarea pielii uscate, mature şi deteriorate. Intensifică procesul de refacere naturală a celulelor, îmbunătăţind tonusul şi creând o piele cu un aspect mai tanar şi mai catifelat.

Săpun cu miere și propolis

Propolisul dublează efectele antiseptice şi antiacneice ale mierii. În plus, propolisul are efect cicatrizant, fiind foarte eficient în vindecarea rănilor sau iritaţiilor pielii.

Propolisul se folosește mult în industria cosmetică in componența multor creme pentru ten, de aceea săpunul este excelent și pentru un  ten gras cu tendințe acneeice. Propolisul este cunoscut ca fiind un antibiotic natural, de aceea extern este recomandat pentru acnee.

PĂREREA MEA:

  • miros foarte bine
  • au ingrediente 100% naturale.
  • sunt foarte hidratante.
  • catifelează pielea.
  • nu irită pielea.
  • sunt excelente pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru un ten gras, acneic.
  • au efect antiaging, reîntineresc pielea, dându-i un aspect tânăr și sănătos.

Mai multe păreri despre produsele Apidava găsiți pe Brander

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*