Gel de dus crema cu extract de Oorhidee Gerovital

Oorhidee-Gerovital

Nu știu dacă ați văzut noile geluri de duș de la Gerovital, dar am avut ocazia să încerc 3 dintre ele. Dacă săptămâna trecută v-am prezentat gelul exfoliant cu particule de roci vulcanice, azi a venit rândul unui gel de duș …full of Life.

Gelul de duș cremă cu extract de orhidee promite să repare și să hidrateze pielea.

PĂREREA MEA:

Atunci când încerc un nou gel de duș, primul lucru care trebuie să îmi placă la el este parfumul. Dacă nu există chimie în acest sens, clar nu voi folosi produsul. Mi-a plăcut că acest gel de duș are un miros floral, pe gustul meu. Mirosul este discret, nu foarte pronunțat, dar se simte ușor după duș.

Culoarea este albă, lichidul este destul de dens, semn că este un gel de duș cremă. Între un gel de duș și un gel de duș cremă există o diferență vizibilă, am observat că cel cremă este mult mai hidratată.

Gelul este destul de spornic, și îmi place că după ce folosesc exfoliantul cu particule din roci vulcanice, pielea mea se bucură de un răsfăț hidratant și delicat cu ajutorul gelului-cremă.

Nu știu dacă voi ați încercat noile geluri de duș, pe site-ul Farmec la al doilea produs comandat, primiți o reducere de 30%. Prețul unui gel de duș este 8.75 lei, un preț destul de mic, pentru un produs foarte calitativ. Farmec ne-a obișnuit cu produse caltitative, la prețuri pe buzunarul oricui.

Gel de dus exfoliant cu particule din roci vulcanice Gerovital

Hello, ladies! Nu știu dacă sunteți fane a brandului Farmec, dar eu clar mă număr printre iubitoarele produselor Farmec și Gerovital. Recent, Farmec a lansat noua gamă de geluri de duș Gerovital. Primul produs din noua gama pe care vreau să vi-l prezint este gelul de duș exfoliant cu particule din roci vulcanice

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Răsfață-ți pielea cu Gelul de duș exfoliant Full of Fun, îmbogățit cu extract de rodie. Vei descoperi senzația plăcută a unui exfoliant delicat cu particule provenite din roci vulcanice, 100% naturale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*