Review: fiole cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution

Gerovital-H3-Evolution

Hello, beauties! De ceva timp îmi doream să încerc fiolele cu acid hialuronic de la Farmec de care am auzit numai lucruri bune.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Fiolele conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intens hidratante şi de netezire a ridurilor. Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă. Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior astfel ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate.

Efectul anti-age este potenţat şi prin Superoxid Dismutaza care are rol de protecţie atât pentru fibrele de colagen şi elastină cât şi pentru acidul hialuronic. Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adânci.

Gerovital-H3-Evolution-review

PĂREREA MEA despre Gerovital H3 Evolution

Cutia conține 10 fiole cu acid hialuronic este suficientă pentru 10 zile de tratament. Fiola conține 2 ml și dacă la început mi se părea foarte puțin, după ce am început prima fiolă mi-am dat seama că e mult mai bine să împart conținutul fiolei. Astfel l-am aplicat dimineața și seara neapărăt pe tenul demachiat. Cred că 1 ml ar fi fost suficient pentru o singură aplicare. Fiola are un semn alb și se rupe destul de ușor, totuși am folosit șervețele atunci când am rupt fiola pentru a preveni orice accident. Pentru aplicare se recomandă o seringă pentru a scoate conținutul, dar pentru că nu am avut una la îndemână am aplicat serul direct din fiolă, înclinând ușor fiola.

Serul e uleios,  iar pentru a intra mai repede în piele l-am aplicat prin masaj. Fiind un tratament pentru ten, puțin masaj chiar e indicat pentru ca ingredientele să intre mai bine în piele.  Nu vă faceți griji nu lasă tenul uleios din contră, intră destul de repede în piele, iar pielea se simte super hidratată.

Nu șterge ridurile ca prin minune, nu există niciun produs care să facă asta, dar am observat o îmbunătățire vizibilă a aspectului tenului. Pe durata întregii zile, tenul meu a avut un aspect mult mai fresh, mai proaspăt. Folosit cu regularitate, umple ridurile din interior și liniile fine sunt mult diminuate. Am observat că ridurile fine pe care le am s-au diminuat și nu arată atât de vizibil. Serul hidratează foarte bine, iar tenul chiar arată mult mai bine.

Pentru prețul de 55 lei mi se pare un tratament care își face treaba, fiind un răsfăț la care fiecare femeie peste 30 de ani ar trebui să apeleze. Eu cu siguranță îl voi recumpăra.

Fiolele cu acid hialuronic le găsiți pe site-ul Farmec o să vedeți la părerile clienților că acest produs are multe păreri pozitive.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*