Tunsori și coafuri care se poartă în 2021

ce-tunsori-se-poata-anul-acesta

Între design vestimentar, accesorii, coafuri, există o legătură strânsă, totul se raportează la personalitatea clientei. În coafură, principalele colecții sunt lansate la Londra, de către mari stiliști ai planetei. Ei adaptează fiecare coafură, în funcție de cultura regiunii, dându-le în același timp o interpretare personală.

Primavara și vara sunt anotiompuri în care este bine să faci o schimbare de look. Ei bine, în această primăvară se poartă bobul.

  • Bobul Sophia Wave. Pentru a creea acestă coafură, părul trebuie pregătit cu ajutorul rolelor fierbinți. Apoi părul este pieptănat invers folosind metoda „meshing”, după se lucrează asupra vârfurilor „free hand”.  Partea din spate a părului este pieptănată tot invers. După, tot părul este strâns într-o codiță, iar aceasta este întoarsă în interior, rezultând o linie de bob.
  • Bobul gradulat. Părul este întins cu peria, iar coroana este pieptănată invers, folosind metoda „stack pack”. Graduarea este rotunjită în straturi line.
  • Garcon cu breton, este un stil foarte frumos care predomină de cateva sezoane bune, este coafura care vă va face să păreți mai tinere, iar un breton, la această tunsoare este perfect. Pentru a-și scoate în evidență trăsăturile, părul lung a fost asociat cu senzualitate, și va fi tot timpul la modă.

Bretonul în anul 2021. Se poartă tunsorile cu diverse stiluri de breton și sunt potrivite pentru femeile de orice vârstă, iar coafurile cu breton schimbă foarte mult astepctul feței și accetuează frumusețea naturală, bretonul este tineresc și interesant.

tunsori-anul-acesta

Cum alegem corect bretonul

Bretonul va fi mereu la modă în diversele lui forme și variațiuni. În anii 60, bretonul era foarte popular și este și în ziua de azi o modalitate de a exprima frumusețea feminină , prin linie dreaptă sau asimetrică, în concordanță cu tunsoarea. Însă, trebuie știu că bretonul necesită o îngrijire zilnică pentru a se evidenția, mai ales dacă părul este ondulat. Pe lângă acest mic impediment, bretonul ne oferă și câteva avantaje, evidențiază tunsoare, ascunde anumite defecte ale frunții, sprâncenelor, tâmpleror, sau  scoate în evidentă ochii, pomeții și sprâncenele. Pentru a ascunde o frunte lată, bretonul se alege foarte subțire, iar pentru o frunte îngustă alegem un breton mult mai gros. În general, bretonul nu trebuie să depășească linia sprâncenelor.

Alegerea bretonului nu este ușoară, trebuie sa alegem un stilist care cunoaște micile trucuri ce dau în final imaginea de ansamblu a unei femei.

  • Neopunk, este o tunsoare care se purta în anii 80, a intrat din nou în tendințe, de când Rihana a început să poarte această tunsoare, de unde s-au conformat și alte vedete.
  • Coada de cal, este foarte rapidă, și este în tendințele primavara-vară. Coda se poartă în acele zile în care nu aveți timp să vă aranjați părul, il mai puteți purta și ziua dar și pentru o ocazie mai specială.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*